HYR LJUD & BILD

Hyr teknik för fest, event & presentation

Aveio AV-teknik erbjuder ljud och bildlösningar för fest, event och presentation. Kontakta oss så hjälper vi er till rätt teknik efter era önskemål och förväntningar. Vi erbjuder både färdiga paket och anpassad utrustning. Välj själv om ni önskar hämta utrustningen hos oss eller få det levererat och uppsatt. Givetvis erbjuder vi även tjänsten tekniker på plats.

SNABBKONTAKT

Hyr ljud och bild till fest & event
Ring 018-4440099

BRÖLLOP & FEST

Hyr ljud & bild till fest och event

Hyr ljud och bildpaket för fest och event via oss. Högtalarsystem, discoljus, rökmaskin, mikrofon för tal och sång, storbild via skärm- eller projektorlösningar. Vi levererar och riggar samt erbjuder tjänsten tekniker på plats. Kontakta oss för ett kostnadsförslag som kryddar just er tillställning. Det går givetvis även bra att hämta utrustningen hos oss. Använd kontaktformuläret eller ring oss på telefon 018-4440099 för att göra en hyresförfrågan.

SKÄRMAR TILL MÄSSA & PRESENTATION

Skärmar på stativ för mässa och presentation

Kontakta oss när ni behöver hyra skärmar på stativ för presentation av ert företag eller projekt på exempelvis mässor eller event. Vi har skärmar i olika storlekar monterade på eleganta stativ för en proffsig presentation. Vi levererar, monterar och hämtar utrustningen.

TAL & PRESENTATION

Teknik för tal och presentation

Hyr ljud och bildutrustning för presentation, demo och föreläsning. Vi har tekniker för små och stora event. Vi tar fram den bästa lösningen för just ert event och er publik. Kontakta oss för mer information.